Har ni hört om denna byggfirma i Piteå förut?

Har ni hört om denna byggfirma i Piteå förut?

Hejsan svejsan alla mina underbara och fantastiska följare som troget och lojalt aldrig missar ett endaste inlägg som jag lägger ut. Det här inlägget tror jag verkligen kan vara av intresse för er som behöver anlita en byggfirma i Piteå. Jag har nämligen fått väldigt bra hjälp av en byggfirma i Piteå när det var dags för nya golv i lägenheten, och företaget som hjälpte mig med golvläggningen heter Liljeströms Bygg. 

Jag måste säga att Liljeströms Bygg gjort ett kvalitativt jobb, så därför vill jag nu berätta för er om denna byggfirma i Piteå som förresten är en byggfirma även för er i Luleå och Boden. Om ni inte har hört talas om dem förut kan jag berätta att det här är en firma som ni kan vända er till för att få hjälp med väldigt mycket när det kommer till byggservice. De både renoverar, bygger altaner och lägger golv och en hel del annat också, till exempel nyproduktion. Det var tråkiga och slitna golv i min bostadsrätt och jag hade väl tänkt länge på att lägga nya golv. Först hade jag tänkt att göra det själv, men då hade det kanske inte blivit riktigt gjort så därför bestämde jag att om jag ändå skulle bekosta nya golv, ja då skulle jag faktiskt även betala vad det kostade att få hjälp av en byggfirma i Piteå med omnejd. Innan jag bestämde mig för just Liljeströms Bygg så kollade jag med några andra firmor också. Liljeströms Bygg hade helt klart väldigt konkurrenskraftiga priser och det var heller ingen som lämnat dåliga omdömen om dem vilket avgjorde att jag valde att vända mig till dem och ingen annan byggfirma i Piteå. 


Kommentarer är stängda.