Har du hört om det här företaget?

Har du hört om det här företaget?

God morgon, god morgon alla läsare och välkomna tillbaka till bloggen. Hur har ni det idag? Som ni säkert har märkt så har jag inte skrivit på några dagar, jag har haft så mycket att göra och jag har saknat er och alla era uppiggande kommentarer som jag brukar få. Dagens inlägg kommer att handla om det här med att kunna få hjälp inom måleri i Ängelholm, Båstad och Höganäs och på andra orter och städer däromkring. 

Det är många som haft frågor på detta och som tycker att det har varit svårt att finna något företag som skulle kunna hjälpa, särskilt när det gäller byggnadsmåleri som finish av renovering, tillbyggnader och nybyggnationer. Jag har själv haft problem med att veta till vem jag skulle vända mig när det var jag som för ett tag sedan behövde få hjälp inom måleri här i Ängelholm. Genom en kollega fick jag veta att det finns ett företag som heter Målerifirman Wahlgren & Son, ett företag som min kollega var nöjd med. Jag valde därför att höra av mig till dem och nu har de målat och det blev ett kvalitativt resultat. Målerifirman Wahlgren & Son är som sagt experter inom byggnadsmåleri men kan vara behjälpliga faktiskt inom det mesta som har med måleri att göra, inklusive tapetsering. Därför tycker jag att ni ska höra av er till dem ifall det är så att ni behöver få hjälp inom måleri i Ängelholm med omnejd. Ni hittar deras kontaktuppgifter på deras egen sida på nätet och jag har lagt in en länk här i texten som tar er direkt in dit. Det var allt för den här gången, hoppas ni kan få nytta av det som jag skrev. 

 


Kommentarer är stängda.